S radom počela prva službena web stranica Nogometnog kluba Jaska www.nkjaska.hr. Na stranici se mogu pročitati vijesti o svim selekcijama kluba, od najmlađih prstića pa sve do najstarije selekcije veterana. Uz vijesti o svim selekcijama kluba, na stranici će se svakodnevno moći pročitati vijesti o svim aktivnostima u i oko Nogometnog kluba Jaska.

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen odradili su još jedan uspješni vikend i to nastupom na 34. prvenstvu Kapele.

Ovaj vikend u Istri se održala najteža utrka u Hrvatskoj 100 milja Istre. Od 2016. godine 100 milja Istre je uvrštena u Ultra-Trail
World Tour (UTWT), koji čini elitna skupina od samo nekoliko prestižnih svjetskih utrka.

U petak je u odličnoj atmosferi i humanitarnom tonu započela manifestacija koja spaja pjenušavo vino i sport, a kao produkt predstavlja izvrstan turistički proizvod eno turizma.

Orijentacijski klub Jelen uspješno je organizirao prvo natjecanje za Kup Hrvatske u orijentacijskom trčanju u 2019. godini, i to protekle subote u Gornjem Izimju na karti Mokrica.

Na održanom judo Prvenstvu Hrvatske u Splitu, Nika Markulin iz judo klub Jaska osvojila je zlatnu medalju i postala prvakinja Hrvatske u kategoriji djevojčica do 14 godina i do 48 kilograma.

Turnir “Lošinj Jadranka KUP” koji se održavao 15.03-18.03.2019 zasigurno će ostati u lijepom sjećanju našem jaskancu, Marku Bradviću. Naime, na turniru 2. ranga, što je težinski i bodovni rang u razini najjačih turnira, ako izuzmemo državno prvenstvo, Marko je ostvario svoj najbolji uspjeh u dosadašnjoj sportskoj karijeri.