Nakon treniranja na otvorenom i ljetne pauze nastavlja se uspješan projekt već 8 godinu zaredom u organizaciji Zajednice.

Sada već tradicionalno, na prijedlog Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, zatražen je prijem kod Gradonačelnika gospodina Novosela za najuspješnije sportaše i mlade nade u prošloj godini.

Gospodin Ivan Rubinić - vlasnik Drvne industrije Rubinić i nogometni zaljubljenik iznenada je preminuo u 65. godini života.

Nakon uspješne premijere u 2019. godini, Liga zaposlenika ponovno kreće i ove godine. Na sudjelovanje u Ligi mogu se prijaviti sve tvrtke, obrti, te ostali pravni subjekti koji posluju i čiji zaposlenici rade na području Grada Jastrebarskog.

Iako je borba protiv COVID 19 pandemije i mjere koje su uvedene zaustavila i odgodila sva sportska i rekreativna događanja, aktivnosti na teniskim terenima SRC Centrale sa lijepim vremenom krenule su u punom zamahu. Naime, ovu prisilnu pauzu članovi Društva za sport i rekreaciju Jaska uz pomoć ljubitelja „bijelog sporta“ iskoristili su za veliku obnovu i dodatno uređenje teniskih terena na SRC Centrali.

Obavijest i stav Upravnog odbora Sportske zajednice Grada Jastrebarskog vezano za aktivnosti sporta i sportaša na području Grada Jastrebarskog na temu COVID - 19 virusa.

U ponedjeljak u Centru za kulturu Jastrebarsko održana je izvještajna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.