U ljetnim mjesecima tijekom lipnja i srpnja odigrala se treća po redu malonogometna liga zaposlenika s područja Grada Jastrebarskog pod pokroviteljstvom Jamnica plus d.o.o. Kao i do sada nagradni fond za prva tri mjesta u dogovoru svih ekipa sudionika išao je u humanitarne akcije koje ekipe same odabiru.

Nakon ljetne pauze, u utorak (04.10) u 8.00 sati krećemo sa novom sezonom programa Korektivne gimnastike za osobe 3. životne dobi!

Hrvatski olimpijski dan obilježen je 11. rujna 2022. u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljubo Babić zajedničkom suradnjom Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, OŠ Ljubo Babić i sportskih klubova Karate kluba Jastreb, Judo kluba Jaska, Kickboxing kluba Jastreb, Rukometnog kluba Jaska i Svetojanskih mažoretkinja.

U petak i subotu odigrana je završnica treće po redu Ljetne malonogometne lige zaposlenika s područja Grada Jastrebarskog koja je do sada brojala najveći broj ekipa (10), dok su se u petak odigravale kvalifikacije i četvrtfinala, u subotu su na rasporedu bili polufinalni susreti, te utakmica za 3. mjesto i samo finale

U utorak, 14. lipnja odigravanjem prvih utakmica na SRC „Centrali“, započinje treća Malonogometna liga zaposlenika tvrtki s područja Grada Jastrebarskog.

Povodom Svjetskog dana biološke raznolikosti i Dana zaštite prirode u Hrvatskoj, 70-ak jaskanskih sportaša, rekreativaca i planinara sudjelovalo je u velikoj akciji čišćenja livada na Japetiću, biseru jaskanskog turizma.

Nakon održane sjednice Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarsko i nastavak dobre suradnje sa svim članicama, na inicijativu Zajednice, predsjednik Domagoj Šlat i tajnik Marko Gvozdanović kroz dva tjedna obišli klubove s ciljem dodatnog upoznavanja svakodnevnih problema s kojim se susreću članice Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.