Iako je borba protiv COVID 19 pandemije i mjere koje su uvedene zaustavila i odgodila sva sportska i rekreativna događanja, aktivnosti na teniskim terenima SRC Centrale sa lijepim vremenom krenule su u punom zamahu. Naime, ovu prisilnu pauzu članovi Društva za sport i rekreaciju Jaska uz pomoć ljubitelja „bijelog sporta“ iskoristili su za veliku obnovu i dodatno uređenje teniskih terena na SRC Centrali.

Obavijest i stav Upravnog odbora Sportske zajednice Grada Jastrebarskog vezano za aktivnosti sporta i sportaša na području Grada Jastrebarskog na temu COVID - 19 virusa.

U ponedjeljak u Centru za kulturu Jastrebarsko održana je izvještajna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

Sukladno Pravilniku provođenja postupaka jednostavne nabave, objavljen je poziv na dostavu ponude za nabavu sportske opreme/odjeće za 2020. godinu.

U nedjelju 23.02.2020 prijepodne, u prisustvu brojnih uzvanika, prijatelja, predstavnika NK Jaske, Sportske zajednice, Grada Jastrebarskog i najuže obitelji održana je prigodna svečanost imenovanja.

Sukladno Pravilniku provođenja postupaka jednostavne nabave, objavljen je poziv na dostavu ponude za obavljanje liječničkih pregleda sportaša za 2020. godinu.

Još jedan u nizu projekt Zajednice, koji je uz potporu članica uspješno realiziran.