Proglašenje najboljih u sportu Zagrebačke županije u 2022. godini.

JASTREBARSKO, 14. veljače 2023. – Mladi jaskanski karatisti, kao i njihovi vršnjaci iz cijele Županije, dobili su priliku učiti od karate šampiona Ukrajinca Stanislava Horune.

Sukladno Pravilniku provođenja postupaka jednostavne nabave, objavljen je poziv na dostavu ponude za obavljanje liječničkih pregleda sportaša za 2023. godinu.

Temeljem Programa javnih potreba u sportu na području Grada Jastrebarskog, proračuna Grada Jastrebarskog i Sportske zajednice Grada Jastrebarskog za 2023. godinu, te članka 75. Zakona o sportu objavljen je javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu.

U utorak 27. prosinca u Centru za kulturu Jastrebarsko održana je sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

Proteklog vikenda održano je 5. izdanje Jaska Winter cup-a. Kroz dva dana u dvije sportske dvorane odigrano je preko 60 izvrsnih malonogometnih utakmica između 32 prijavljene ekipe.

JASTREBARSKO, 6. prosinca 2022. - Na svečanoj dodjeli u Bruxellesu, Grad Jastrebarsko preuzeo je priznanje Europskog grada sporta u 2023. godini, a ovu nagradu sportašima u svoj grad nosi mlada Nika Markulin, hrvatska reprezentativka u judu i rukometu.