U četvrtak, 02. ožujka održala se izvještajna Skupština Sportske zajednice Grada Jastrebarskog. Nakon dugo vremena, sama sjednica trajala je kratko s obzirom da nije bilo previše rasprave po točkama dnevnog reda.

Uz detaljno i opširno izvješće predsjednika Domagoja Šlata o radu Zajednice u 2016 godini, jednoglasno je usvojeno i Financijsko izvješće, te Izvješće Nadzornog odbora Zajednice za 2016 godinu. Isto tako, usvojeni su i prijedlozi svih Komisija za raspodjelu sredstava za trening i natjecanja.

sz

Izabrani najuspješniji sportaši u 2016 godini

U sklopu sjednice, održala se i svečanost izbora i proglašenja najuspješnijih sportaša Grada Jastrebarskog za 2016 godinu.

Za najuspješnije sportašice izabrane su Vedrana Halinčić (Kickboxing klub Jastreb) i Maja Resman (Atletski klub Jastreb 99), a najuspješniji sportaš u 2016. godini je bio Gordan Bakšić (Kickboxing klub Jastreb).

sz 8

sz 35

Za najuspješniju žensku ekipu izabrana je ekipa Stolnoteniskog kluba Jaska u sastavu Mirela Crnilo, Nikolina Žlimen, Josipa Stunja, Martina Jukić. U muškoj ekipi titulu najuspješnijih su odnijeli muška ekipa BK Klub koturaša Jastrebarsko i kadetska ekipa Karate kluba Jastreb u sastavu Luka Vučinić, Karlo Volarić, Matej Braje i Dominik Pozderac.

sz 11

Na kraju su se dodijelile nagrade za perspektivne mlade nade Grada Jastrebarskog koje su nagrađene posebno glasni pljeskom. U toj kategoriji, nagrađeni su:

Andrija Klepić – Stolnoteniski klub Jaska

Luka Vučinić – Karate klub Jastreb

Dario Plantaš – Motocross klub Jaska

Marko Bradvić – Teniski klub Gem

Marko Derdić – Kickboxing klub jastreb

Ella Bjelanović – Karate klub Jastreb

Nika Markulin – Judo klub Jaska

Victoria Pustaj – Stolnoteniski klub Jaska

Jana Budinšćak – Društvo za sport i rekreaciju Jastrebextreme

sz 21

Svi sportaši i klubovi nagrađeni su stipendijama po 1.000,00 kuna, a mlade nade poklon bonovima koje će moći iskoristiti u trgovačkim centrima.

Na sjednici su prisustvovali i brojni gosti. Gradonačelnik Zvonimir Novosel, zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, predsjednica gradskog Vijeća Željka Kovačić, dopredsjednik Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Boris Makarun, te naš zlatni olimpijac i sportaš Josip Glasnović.

sz 31