U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije proglašenje najboljih upriličeno je u restoranu Konjičkog kluba Trajbar u Zaprešiću.

Melani Adamić Golić iz Taekwondo kluba Zaprešić i Mario Vavro iz Streličarskog kluba Samobor najbolji su sportaši Zagrebačke županije za 2017. godinu. Priznanje za najbolju žensku ekipu primile su rukometašice RK „Dugo Selo ’55“, a u muškoj kategoriji kuglači Kuglačkog kluba Zaprešić.

Najboljim sportašem s invaliditetom proglašen je Pavao Jozić, član Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom „Synergia“ iz Samobora, dok je nagrada za najbolji sportski kolektiv osoba s invaliditetom uručena Atletskom klubu osoba s invaliditetom „Uspon“ iz Velike Gorice. Tom prigodom dodijeljena je i nagrada za životno djelo Željku Kiseljaku, dugogodišnjem sportskom djelatniku i tajniku Zajednice sportskih udruga grada Zaprešića.

Nagrađeni i Jaskanci

Svečanosti je prisustvovao i Domagoj Šlat, kao predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog i član Izvršnog odbora u sportskom savezu Zagrebačke županije.

Među najboljim mladim sportašima uzrasta do 15 godina nagrađeni su i naši Jaskanci Victorija Pustaj (Stolnoteniski klub Jaska), te Lovro Žamarija (Kickboxing kluba Jastreb). Uručena su im vrijedna priznanja zajedno s ostalima mladim sportašima Županije. Mladi sportaši zaslužili su navedeno priznanje po rezultatima ali i trudu, te zalaganju koji pokazuju svakodnevno u treninzima i natjecanjima.

IMG 20180226 WA0022 1received 10216506047193522

 

Tradicionalno, uručena su i priznanja sportskim djelatnicima za značajna ostvarenja u sportu. Uz ostale, nagrađen je i Ivan Hodak (Karate klub Jastreb, Jastrebarsko), za predanost i razvoj sporta na području Zagrebačke županije.

Priznanja najboljima, uz ostale, uručili su zamjenik župana Hrvoje Frankić te potpredsjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije Ljubica Ambrušec. Okupljene su, uz zamjenika Frankića, pozdravili predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Vladimir Bregović i u ime domaćina gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

IMG 20180226 WA0025 1IMG 20180226 WA0016 1