Na jučerašnjoj izbornoj sjednici od 33 udruga, članica Zajednice, prisustvovalo je 28 predstavnika, te su jednoglasno izabrali i podržali Šlata za novi mandat na mjestu predsjednika.

U Centru za kulturu Jastrebarsko, održala se izborna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog gdje je izabrano novo – staro vodstvo upravnih tijela. Skupštinari su birali predsjednika, dopredsjednika, Upravni i Nadzorni odbor.

sportska

Nakon dolaska na čelo Zajednice 2015. godine, Šlat sa tadašnjim Upravnim odborom u sljedeće 4 godine nakon mnogobrojnih problema unutar Skupštine, pretvara Zajednicu u respektabilnu udrugu koja ima samo za cilj opći napredak sporta na području Grada.

Nakon izbora, Šlat se zahvalio svim članicama na povjerenju koje su mu dali za novi mandat, ali i podršku kada ja bio izabran 2015. godine. Izrazio je zadovoljstvo zajedništvom koje vlada u Skupštini, ali i osjećaj obaveze da i dalje nastavi raditi za sportske klubove i njihov napredak. Istaknuo je također da postoje još uvijek određeni problemi i stvari koji se mogu i moraju bolje riješiti, te će upravo to biti u fokusu u mandatu koji dolazi.

sportska 6

Upravo te probleme i stvari su detektirale i same članice Zajednice u anonimnoj anketi koje je provela Zajednica. Također, u navedenoj anketi, klubovi su rad Zajednice u prethodnom mandatu ocijenili sa ocjenom vrlo dobar.

Uz Domagoja Šlata za predsjednika, Ivan Hodak (Karate klub Jastreb) izabran je za dopredsjednika, a za članove Upravnog odbora izabrani su:

Mateja Baltorinić – Svetojanske mažoretkinje

Mario Brnabić – Rukometni klub Jaska

Danijel Slavić – Nogometni klub Jaska

Krešimir Radelja – Atletski klub Jastreb 99

Tomislav Matek – Nogometni klub Desinec

Ivan Šeperić – Grdiša – Orijentacijski klub Jelen

Tomislav Ciban – Stolnoteniski klub Jaska

 

U Nadzorni odbor, izabrani su ponovno Ines Jerčinović i Darko Stipanec, te novi član Ivana Španić.

sportska 3sportska 4IMG 20190523 WA0004