Današnjim odigravanjem 1. kola u sklopu malonogometnog igrališta na sportskom objektu tzv. „Centrali“, započinje Malonogometna liga zaposlenika tvrtki s područja Grada Jastrebarskog.

centrala

Ligu čini 9 momčadi odnosno, tvrtki koje posluju na području Grada, a igra se u dva ljetna termina, srpanj (18.07 – 31.07) i kolovoz (18.08 – 31.08).

Ideja i cilj Organizatora ovog projekta primarno je usmjerena prema našim građanima i zaposlenicima tvrtki koje posluju u Gradu. U današnjem užurbanom načinu života, teško je zadovoljiti jednu od važnih potreba života, odnosno potreba za fizičkom kretnjom ili rekreacijom, koja ima direktnu korist za zdravlje čovjeka.

Upravo se ovom Ligom želi istaknuti važnost, ali i poticati zaposlenike na rekreaciju. Uz navedene pozitivne učinke, zasigurno će se popuniti i kvalitetnije slobodno vrijeme svi zaposlenika, kroz druženje i „teambuilding“ van radnog vremena i prostora gdje rade.

Organizatori Lige su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Nogometni klub Jaska, a Liga se odigrava također pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog i tvrtke Jamnica.

Tvrtke koje su prepoznale ideju projekta i koje sudjeluju u Ligi su:

Gromel – Polidor

Grad Jastrebarsko

Ireks

Jamnica

Kaufland

Krka

Lidl

Piko

T.B.S – Tvornica betonskih stupova

Prva tri kola se igraju 18.07, 19.07 i 21.07. u večernjim terminima od 20.00 i 19.00 (nedjelja), a parovi 1. kola su:

20.00h Grad Jastrebarsko – Piko

20.45h Gromel-Polidor – Jamnica

21.30h Kaufland – Ireks

22.20h Krka – T.B.S

Lidl - slobodan

U kojoj tvrtki u Gradu se igra najbolji nogomet, saznat ćemo na uskoro!