Nakon dva dijela i ukupnih mjesec dana igranja svaki drugi dan, u tempu na kojem bi pozavidjeli mnogobrojni aktivni rekreativci, približavamo se zadnjem kolu LIZ-a.

Piko, T.B.S. – Tvornica betonskih stupova, Lidl, Kaufland, Jamnica, Gromel/Polidor, Ireks, Krka i Grad Jastrebarsko su tvrtke koje su prepoznale cilj i ideju projekta koji je pokrenut od strane Sportske zajednice Grada Jastrebarskog u suradnji s Nogometnim klubom Jaska.

IMG 20190820 204817

Jamnica prvi pobjednik Lige

Jučerašnjim 16.kolom, potvrđeno je već poznato od prije s obzirom na bodovnu prednost, da je Jamnica prvak Lige, dok za preostalo 2. i 3. mjesto predstoji borba ekipa Kauflanda, Lidla i Gromel/Polidor-a.

Upravo je ždrijeb odlučio da zadnje kolo igraju prve četiri ekipe, koje će ujedno odlučiti i konačni redoslijed ekipa od 2. do 4. mjesta, tako da su za sutra sljedeći parovi zadnjeg kola.

17:30 Jamnica – Kaufland

18:00 Grad Jastrebarsko – T.B.S. – Tvornica betonskih stupova

19:05 Gromel/Polidor – Lidl

19:35 Ireks – Krka

 

IMG 20190718 211934

Revijalna utakmica ženskih ekipa Lidla i Kauflanda, a za kraj zabava

U kratkoj pauzi između, u 18:40 odigrati će se i revijalna utakmica između dama iz Lidla i Kauflanda, gdje nas zasigurno čeka uzbudljiva i napeta utakmica. Na kraju, organizatori najavljuju proglašenje pobjednika za 20:00, a za dobru glazbenu podlogu tijekom i zabavu nakon kraja službenog dijela, zadužen je bend Dar – Mar.

Nagradni fond odlazi u humanitarne svrhe

Posebno treba istaknuti i hvalevrijedan prijedlog svih ekipa i igrača, koji su se složili da se nagradni fond donira u materijalnom obliku potrebitima na području Grada Jastrebarskog.

Nagradni fond ukupno iznosi 6.000,00 kn od čega je Nogometni klub Jaska sudjelovao s 2.000,00 kn. Nakon što se odluči u dogovoru s predstavnicima ekipa u koje svrhe će se donirat, javnost će bit obaviještena.

Stoga, navratite svi sutra na „Centralu“ i podržite naše zaposlenike u zadnjem kolu.