U petak 18.10. održala se izvanredna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog gdje je izglasana odluka kojom Zajednica otvara nova poglavlja, odnosno projekte u vlastitoj organizaciji zbog kojih će direktnu korist imati članice Zajednice.

Naime, glavna točka dnevnog reda bila je Izmjena i dopuna, odnosno rebalans Financijskog plana za 2019. godinu.

sz 2

Jamnica, donator Sportske zajednice Grada Jastrebarskog

Zahvaljujući spremnosti tvrtke Jamnica Plus d.o.o. za suradnju u ulaganje u sport na lokalnoj sredini, dogovorena je zajednička suradnja.

Na Skupštini, predsjednik Zajednice Domagoj Šlat, pojasnio je skupštinarima viziju i ideju Upravnog odbora, te je zatražio potporu članica da podrže rebalans u obliku, koji će omogućiti pokretanje projekata koji su predloženi.

Jamnica

 

Skupština jednoglasno podržala poticanje i razvoj kvalitete sporta, nabavku sportske opreme i kupnju kombi vozila

Dok kroz poticanje i razvoj kvalitete sporta Zajednica nastavlja sa poboljšanjem trenerskog kadra i podržavanjem najvećih jaskanskih sportskih potencijala, dva su nova projekta koji će se pokrenuti ovim rebalansom.

Projektima, nabavka dva kombi vozila i sportske opreme direktnu će korist imati članice u svojim svakodnevnim aktivnostima. O detaljima projekta koji su pokrenuti ovim rebalansom, javnost će biti obaviještena o sljedećim koracima kao i samom realizacijom navedenih projekata.

 

sz 5

Tea Tandarić nova članica Upravnog odbora

Osim izglasavanja rebalansa, Skupština je jednoglasno potvrdila i novog člana Upravnog odbora. UO predložio je Skupštini da predsjednica judo kluba Jaska i dugogodišnji sportski djelatnik, Tea Tandarić postane novi član UO. Tako je, UO Zajednice koji funkcionira od svibnja ove godine kada je izabran uz Baltorinić Mateju dobio još jednu članicu.

 

sz