Sukladno Pravilniku provođenja postupaka jednostavne nabave, objavljen je poziv na dostavu ponude za obavljanje liječničkih pregleda sportaša za 2021. godinu.

Poziv na sljedećem linku:  Poziv na dostavu ponude - pregledi sportaša

Zbog epidemioloških mjera koje su donijete u svrhu borbe protiv pandemije Covid – 19, nije se mogla redovno održati sjednica Skupštine Sportske zajednice, već se ista održala elektronskim putem, dok su prije same e-sjednice održani radni sastanci.

Tradicionalno, povodom Dana Grada Jastrebarskog dodjeljuju se nagrade i priznanja fizičkim, te pravnim osobama koje svojim dugogodišnjim aktivnostima i radom utječu na bolji i kvalitetniji život u različitim sferama života u našoj Jaski.

Nakon treniranja na otvorenom i ljetne pauze nastavlja se uspješan projekt već 8 godinu zaredom u organizaciji Zajednice.

Sada već tradicionalno, na prijedlog Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, zatražen je prijem kod Gradonačelnika gospodina Novosela za najuspješnije sportaše i mlade nade u prošloj godini.

Gospodin Ivan Rubinić - vlasnik Drvne industrije Rubinić i nogometni zaljubljenik iznenada je preminuo u 65. godini života.

Nakon uspješne premijere u 2019. godini, Liga zaposlenika ponovno kreće i ove godine. Na sudjelovanje u Ligi mogu se prijaviti sve tvrtke, obrti, te ostali pravni subjekti koji posluju i čiji zaposlenici rade na području Grada Jastrebarskog.