Nakon uspješnog prvog dijela natjecanja 12. memorijal 7.gbr. "PUMA", orijentacisti Orijentacijskog kluba Jelen iz Jastrebarskog te članovi karlovačke podružnice uspješno su nastupili i na drugom dijelu ovog tradicionalnog natjecanja.

Ovaj puta natjecanje se održalo malo bliže, pored Varaždinskih Toplica, te su prvog dana na dugim stazama najuspješniji bili Ana Beblek i Marijan Bogović trećim mjestima u svojim kategorijama. Monika Martina Sipina Halper bila je odlična četvrta, dok su Dalibor Stankovski i Ivan Šeperić-Grdiša zauzeli osmo odnosno deseto mjesto.

Drugi dan održane su srednje staze gdje je svoj plasman poboljšao Dalibor Stankovski, osvajanjem drugog mjesta. Ana Beblek stigla je do odličnog četvrtog mjesta, a Marijan Bogović zauzeo je sedmo mjesto. Ivan Šeperić-Grdiša i Draženka Birkić ostvarili su dobar plasman i zauzeli deveto i dvanaesto mjesto.

Ovime je završen službeni proljetni dio sezone orijentacijskog trčanja te se orijentacisti okreću nerangiranim natjecanjima u zemlji i inozemstvu. Sezona se nastavlja 2. i 3. rujna, natjecanjem JaSam O-Summer Cup koje OK Jelen organizira u suradnji s OK Japetić iz Samobora.
Natjecanje će se održati na našem Japetiću, a više informacija ćemo podijeliti uskoro.