U vremenu od 26.6. do 02.7.2017.g. u Umagu je održan međunarodni karate kamp i kup na kojem je sudjelovalo preko 2500 natjecatelja iz više od 50 zemlja svijeta. Kamp je ujedno bio preduvjet i priprema za izborni turnir za ulazak u reprezentaciju Hrvatske u mlađim kategorijama.

Treninge u kampu vodili su proslavljeni osvajači svjetskih odličja kao što su : Junior Lefevre iz Belgije, Davide Benetello iz Italije, Douglas Brose iz Brazila i dr.

Na ovom velikom međunarodnom kampu i kupu nastupili su i najbolji jaskanski karatisti: Lucija Hodak u kategoriji kadetkinje borbe preko 54 kg., Karlo Volarić kadeti borbe do 70 kg. i Luka Vučinić juniori borbe do 68 kg.

Vrijeme koje su proveli u kampu i samo natjecanje veliko je iskustvo koje do sada nisu imali prilike proći, te će im ostvareno iskustvo biti izuzetno važno i kao priprema za izborni turnir za ulazak u reprezentaciju Hrvatske za mlađe uzraste, koji će ići na Svjetsko prvenstvo. 

Samo natjecanje na kraju kampa bilo je izuzetno zahtjevno jer je u svakoj kategoriji nastupilo od 60 do 80 natjecatelja. Naši natjecatelji imalo su odlične nastupe, ali nažalost zbog neiskustva na ovako velikim natjecanjima nisu uspjeli doći do odličja.

IMG 20170629 WA0003

Odlazak na ovaj kamp ostvaren je uz pomoć Grada Jastrebarskog i Sportske zajednice Grada Jastrebarskog. Jaskanske karatiste u Umagu su vodili treneri Karate kluba Samobor gosp. Darko Šimunc i gosp. Davor Mrzak koji su zajedno sa svojim natjecateljima iz Samobora također bili u Kampu.

Podjela diploma najmlađim natjecateljima                                                   

Već tradicionalno svake godine na kraju prvog dijela natjecateljske sezone vodstvo i članovi Karate kluba „Jastreb“, zajedno sa roditeljima organizira zajedničko druženje i dodjelu diploma kandidatima koji su položili za više pojaseve u karateu.

IMG 4689

Druženje je održano na sajmištu u Jastrebarskom dana 02.07.2017.g. u popodnevnim satima uz igre, zabavu i roštilj.

Ovom prilikom svečano su uručene diplome kandidatima koji su položili za više pojaseve u karateu, diplome je uručio tajnik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog gosp. Marko Gvozdanović.

IMG 4718

Iz kluba se svima zahvaljujukoji su učestvovali u ovoj organizaciji, posebice izuzetno aktivnim roditeljima naših članova koji su uvijek spremni se staviti na raspolaganje klubu.