Na posljednjem 6. kolu prvog dijela ljetne Naturel cross lige Gović 2017. okupilo se je preko pedeset trkača iz Hrvatskog zagorja, Karlovca, Samobora, Ozlja, Zagreba i Jastrebarskog.

Svi prisutni trkači su imali prilike nastupiti na stazama u dvije dužine i to na Kratkoj stazi u dužini od 4,2km i Dugoj stazi u dužini 7,8km.

Najbolji na Kratkoj stazi su bili Ana Marija Kovačević i Josip Stanečić, dok su na Dugoj stazi najbolji bili Gabrijela Šalković i Mario Špoljar.

pobjednici kratke staze short 2pobjednica Duge stazeshort 2

Najava Jaskanskog vinskog trekinga

jaskanski vinski treking 2017

Liga se nastavlja ponovno sa 7.kolom 15.08.2017., ujedno će to kolo lige biti i najavno kolo Jaskanskog Vinskog trekinga 2017 „Wine trail&run“, koje će se ove godine održati sa startom i ciljem na Plešivičkim Poljanicama. Ova poznata utrka iz godine u godinu okuplja sve više zaljubljenika u trčanje iz cijele Hrvatske i Slovenije, te po najavama organizatora ove godine se očekuje rekordan broj učesnika. Ovoj manifestaciji svake godine potporu daju Grad Jastrebarsko, Sportska zajednica grada Jastrebarsko i Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, a kao vrlo dobrog promotora grada i okolice prepoznali su je Turistička zajednica grada Jastrebarsko i Turistička zajednica Zagrebačke županije.