N.K.Sveta Jana u utorak, 15.08.2017. godine organizirao je sportsko druženje mještana Svete Jane, u sklopu kojega su odigrali prijateljski nogometnim susretom između sjevera i juga Svete Jane.

Na sportsko druženje bili su pozvani svi mještani Svete Jane bez obzira na godine starosti, a vole nogomet i sportsko druženje. Susret se održao na igralištu N.K. Sveta Jana između mještana Svete Jane sjevera i Svete Jane juga. U vrlo dopadljivoj fer i sportskoj utakmici bila je uspješnija mlađa momčad Svete Jane sjevera koja je uvjerljivo sa 3:0 savladala svojeg protivnika.

20170815 171435

Ovim susretom se uvidjelo da Sveta Jana ima potencijala u anonimnim igračima koji bi mogli braniti boje seniorske momčadi N.K. Svete Jane. Susret je pratio veliki broj mještana koji su bili zadovoljni ovakvom organizacijom sportskog druženja. Susret se nastavio druženjem u trećem poluvremenu gdje je organizator pripremio hranu za sve sudionike i posjetitelje ovog susreta. Na upravi N.K. Sveta Jana sada predstoji zadatak da iz ovog potencijala igrača pokrenu organizaciju formiranja seniorske momčadi za narednu natjecateljsku sezonu.

20170815 171447