Prošlog vikenda krenula je nova sezona 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad u kojoj se natječu muška i ženska ekipa Stolnoteniskog kluba Jaska.

U prvom kolu nove sezone natjecanja 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške ekipa STK Jaska gostovala je kod STK Velika Gorica-Stanfar, ekipe s kojom su prošle godine uz STK Dugo Selo do posljednjeg kola vodili veliku borbu za prvo mjesto. dsc 4548

Oba prošlogodišnja susreta pripala su Jaskancima pa je ove godine domaćin s velikim ambicijama dočekao novi susret u iščekivanju treće sreće. U susretu u kojem su Goričani važili za favorita, oslabljeni Jaskanci su ipak bili ti koji su ispustili čak dvije prilike za pobjedu od 4:2, pa je na kraju domaćin dočekao treću sreću i stigao do pobjede rezultatom 4:3. U slidećem kolu STK Jaska na svom terenu dočekuje još jednog favorita, povratnika iz Superlige STK Zabok u čijem sastavu je od ove sezone i prošlogodišnji igrač Jaske Damir Atiković.

Seniorke u Ogulinu

Seniorska ženska ekipa STK Jaska krenula je u novu sezonu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene uspješno odrađenim gostovanjem kod STK Klek u Ogulinu. Jaskanske stolnotenisačice furioznim nastupom sa uvjerljivih 4:0 savladale su u odnosu na proteklu sezonu znatno pojačane domaćine. IMG 20171008 WA0002U pobjedi ekipe sa po jednom pojedinačnom pobjedom sudjelovale su Martina Jukić, Mirela Crnilo i Sara Sušac te par Jukić-Crnilo.

U slijedećem kolu STK Jaska ponovno gostuje i to kod STK Malinska u Krku što će biti derbi kola, a vjerojatno i cjelokupnog prvenstva pošto obje ekipe uz STŠK Dugo Selo slove za favorite.