Stolnoteniski podmladak STK Jaska još jednom je s uspjehom nastupio na 19. Memorijalnom turniru Saša Paar, održanom u Dugom Selu.

Turnir u Dugom Selu je jedan od turnira koji se boduje za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza Hrvatske,. Andrija Klepić konstantno
kvalitetnom igrom tijekom cijelog turnira nadmašio je brojnu konkurenciju u kategoriji mlađih kadeta iz cijele Hrvatske i postao pobjednik turnira u konkurenciji 62 natjecatelja koliko ih je nastupilo u njegovoj kategoriji.

Vrlo dobra je bila i Victoria Pustaj koja je osvojenim trećim mjestom nastavila kontinuitet plasmana na pobjednička postolja ostvarivši to u konkurenciji 35 najmlađih kadetkinja iz cijele Hrvatske. Treći natjecatelj STK Jaska koji je nastupio na turniru, Mihael Matešić plasirao se je u završnicu turnira okončavši nastup u osmini finala kategorije najmlađih kadeta.

Slijedeći turnir na kojem će nastupiti mladi jaskanci je 47. međunarodno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždina, ujedno i 13. memorijalni međunarodni turnir Mirko Abramović koji će se održati u Areni Varaždin.

IMG 20171028 WA0000 2