U svom četvrtom i petom nastupu u novoj sezoni 1. Hrvatske stolnoteniske lige za muške zapad, ekipa STK Jaska na domaćem je terenu konačno stigla do prve, a potom i do druge pobjede.

U prvom susretu u kojem su Jaskanci propustili priliku visoko poraziti STK Bajer iz Fužina na kraju su ipak slavili s minimalnih 4:3, da bi u drugom susretu bili puno uvjerljiviji i ubilježili drugu uzastopnu pobjedu nakon što su bili bolji od STK Kvarner iz Rijeke sa 4:1.

Ženska ekipa STK Jaska sa dvostrukog gostovanja u 4. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene u Jadranovu i Crikvenici vratila se je sa polovičnim uspjehom. U prvom susretu jaskanske su stolnotenisačice bile bolje od vrlo dobre ekipe STK Sveti Jakov Jadranovo
pobijedivši ih sa 4:2. U drugom susretu dana naišle su na vrlo raspoloženog domaćina STK Crikvenicu i doživjele visok poraz rezultatom 4:1 iako su po prikazanoj igri zaslužile više. U narednom kolu jaskansku ekipu očekuje gostovanje u Samoboru i Svetoj Nedelji.

WP 20171104 15 38 51 Pro

Mladi naraštaj STK Jaska nastupio je na 2. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska za klince, klinceze, najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje održanom u Samoboru. Nepobjedivi su bili Mihael Matešić i Victoria Pustaj koji su postali pobjednici u kategorijama najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja. U kategoriji klinaca nastupio je Matija Matešić, a u kategoriji klinceza Ivona Ciban ali ovog puta nisu uspjeli izboriti plasman u završnicu turnira.

IMG 20171105 WA0013IMG 20171105 WA0012