Premijerni nastup Andrije Klapića za seniore Stolnoteniskog kluba Jaska.

Ženska ekipa STK Jaska u prvom susretu proljetnog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na svojem je terenu rutinski, bez izgubljenog seta savladala gostujuću ekipu STK Klek maksimalnim rezultatom 4:0. Martina Jukić, Mirela Crnilo i Sara Sušac svaka sa po jednom pojedinačnom pobjedom te par nisu dozvolile nikakvo pa ni najmanje iznenađenje. U slijedećem kolu trenutno trećeplasirane
jaskanke ugostiti će vodeću i dosad jedinu neporaženu ekipu lige STK Malinska iz Malinske.

WP 20180127 11 01 18 Pro

Muška ekipa STK Jaska u nastavku je natjecanja 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na domaćem terenu ugostila ekipu STK Velika Gorica-Stanfar iz Velike Gorice.

Susret u kojem su gosti zasluženo slavili rezultatom 4:1 će biti zapamčen po debiju mladog, 12-godišnjeg Andrije Klepića koji je po prvi puta nastupio za seniorsku ekipu. S druge strane stola stajao je nekadašnji reprezentativac i internacionalac Marko Habijanec pa je Andrija u svom debiju imao priliku puno toga naučiti.Jedinu pobjedu za STK Jaska ostvario je Lovro Tomac, a za ekipu osim spomenutih nastupio je još i Martin Lončarić. U slijedećem kolu STK Jaska će gostovati u Zaboku kod istoimene ekipe.

Po prvi puta u povijesti Dugo Selo je bilo domaćin 41. Memorijalnog turnira Lovro Ratković koji se igra u spomen legendarnog predsjednika HASTK Mladost. STK Jaska na ovom turniru imala je jednu predstavnicu i to Victoriu Pustaj. Iako rangirana kao prva nositeljica turnira Victoria se nije uspjela u potpunosti odhrvati starijim natjecateljicama te je turnir okončala u četvtfinalu kategorije najmlađih kadetkinja. I sa tim dosegom Victoria je i nadalje zadržala vodeće mjesto na rang listi najmlađih kadetkinja Hrvatske.