Nakon nešto više od 3. godine neaktivnosti kluba i umalo gašenja drugog najstarijeg kluba u Gradu, zbog neusklađivanja Statuta sa Zakonom o sportu i Zakonom o udrugama, bivši igrači kluba preuzeli vođenje udruge.

Entuzijasti Marko Fabijanić i Boris Magovac, uz pomoć jaskanskih profesora Željke Kovačić i Saše Rodića, svi bivši igrači kluba, te pomoć Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, pokrenuli su ponovno treninge s najmlađim uzrastima u dvorani osnovne škole „Ljubo Babić“.

Ovim putem, pozivaju se svi zainteresirani, djevojčice i dječaci, da dođu na treninge u osnovnu školu, u terminima utorkom u 20.15 i petkom u 19.15!

Jedina želja i cilj novog vodstva kluba jest, da ga ponovno vrate na stare staze slave, kada je rukomet bio jedan od najpopularnijih sportova u Gradu. Zbog toga, pozivaju se i svi bivši igrači Rukometnog kluba Jaska koji žele pomoć u radu kluba. Sve ostale informacije mogu se dobit na mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 937 4039, tajnik kluba Borisa Magovac.