Nakon nešto više od 3. godine neaktivnosti kluba, u utorak, u dvorani Osnovne škole „Ljubo Babić“ svoju prvu utakmicu mini rukometa odigrale su nove mlade snage jaskanskog kluba.

Kako bi nakon napornog treniranja posljednjih nekoliko mjeseci mogli demonstrirati svoj napredak, treneri Rukometnog kluba Jaska dogovorili su prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Rukometnog kluba Dubovac – Gaza.

U uzbudljivoj utakmici, gdje rezultat nije bio najvažniji, gosti su pobijedili s tijesnih 18 : 21, a unatoč porazu domaći rukometaši su bili sretni jer su imali priliku odigrat natjecateljsku utakmicu, što je velikoj većini, kao takva i bila prva utakmica rukometa.

Ovo je samo jedna od aktivnosti koje se planiraju kako bi okupili što više dječaka i djevojčica u klubu. Jedna od daljnjih planova jest i provođenje aktivnosti u Ljetnoj igraonici u organizaciji Društva naša djeca, gdje će se rukomet naći u ponudi sportova u igraonici.

ruk 3 

 

Službena natjecanja od jeseni 2018. godine

Iz kluba također poručuju da će klub početkom jeseni prijaviti i ekipe za službena natjecanja u rukometnim ligama, a s obzirom na broj djece koje trenutno treniraju, krenuti će se sa mini rukometom.

Za kraj, iz Rukometnog kluba Jaska pozivaju sve zainteresirane djevojčice i dječake da dođu na treninge koje se održavaju u dvoranama Oš Ljubo Babić i SŠ Jastrebarsko.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili brojeve mobitela: 098 937 4039, tajnik kluba Borisa Magovac ili 095 830 7913, trener kluba Zlatko Gvozdanović.