Orijentacisti zaključili su proljetni dio sezone orijentacijskog trčanja natjecanjima u Markuševcu Turopoljskom i Varaždinu te ostvarili zapažene rezultate.

Na natjecanju 38. Pokal Zagreba nastupili su u više kategorija, gdje je Marijan Bogović osvojio srebro, Zdravko Novosel broncu, a Miroslav Besten zauzeo je peto mjesto. Martina Bedeković Tanković i Ana Beblek zauzele su šesto odnosno osmo mjesto, dok je Ivan Šeperić-Grdiša bio deveti. Zdravko Novosel 38. PKZ

Varaždinsko natjecanje, 13. memorijal 7. GBR Puma, održano je kroz više dana i disciplina, a naši orijentacisti nastavili su s dobrim rezultatima. Tako je Zdravko Novosel osvojio zlatnu medalju na natjecanjima na srednje i duge staze, a Ana Beblek je bila peta u sprintu i šesta na prvenstvu Hrvatske u TempO orijentaciji. Ivan Šeperić-Grdiša pobijedio je na noćnom natjecanju u preciznoj orijentaciji i zauzeo šesto mjesto u prvenstvu Hrvatske u TempO orijentaciji, a na natjecanjima na srednje i duge staze zauzeo je ukupno peto mjesto. Na istom natjecanju Miroslav Besten bio je ukupno četvrti, Daniel Fabijanić šesti, a Marijan Bogović osmi. Martina Bedeković Tanković i Željka Gajdek zauzele su četvrto odnosno šesto mjesto.

Iako je prvi dio sezone gotov, aktivnosti OK Jelena ne prestaju. Članovi još nastupaju na orijentacijskim natjecanjima u inozemstvu te na 12-satnom orijentacijskom natjecanju u Buzetu. Idući tjedan organiziraju  krati tečaj orijentacije, a uskoro ih očekuje i ljetna radionica za najmlađe.

Marijan Bogovic 38. PKZ