Turnir “Lošinj Jadranka KUP” koji se održavao 15.03-18.03.2019 zasigurno će ostati u lijepom sjećanju našem jaskancu, Marku Bradviću. Naime, na turniru 2. ranga, što je težinski i bodovni rang u razini najjačih turnira, ako izuzmemo državno prvenstvo, Marko je ostvario svoj najbolji uspjeh u dosadašnjoj sportskoj karijeri.

Na turniru je sudjelovalo ukupno(kvalifikacije i glavni turnir) oko 50 dječaka i djevojčica. Marko Bradvić je nastupio u pojedinačnoj konkurenciji i u konkurenciji parova sa Damjanom Kvakanom (team iz Velike Gorice)

U konkurenciji parova su došli do finala i izgubili u istom tako da su osvojili odlično drugo mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji Marko je došao do polufinala u jako teškoj konkurenciji i osvojio odlično treće mjesto.

 

28. mjesto na rang listi u Hrvatskoj

 

Isto tako na rang listi od aktivnih 250 natjecatelja, Marko trenutno zauzima 43. poziciju, a sa osvojenih novih 100 bodova od 01.04. zauzet ce odlično 28. mjesto sto ce mu biti najbolji plasman do sada na rang listi.

Prema planovima za ovu godinu, Marko će se u skoroj budućnosti okušati i u međunarodnoj konkurenciji na nekoliko turnira u zemlji i užoj regiji.

Marko Bradvić trenira u Teniskom klub Gem gdje ga vode, Siniša Gorup kao teniski trener i Petar Bradvić kao kondicijski trener.

 

image3

image1