Tijekom mjeseca svibnja članovi Orijentacijskog kluba Jelen nastupili su na tri natjecanja u Daruvaru i Zagrebu, te manifestaciji Sajam mogućnosti i obilježili Svjetski dan orijentacije.

Na sprintovima u Daruvaru, 4. svibnja, Miran Košćica osvojio je sedmo mjesto, a Vladimir i Ivan Miovec peto i deveto.

U nedjelju 12. svibnja slijedio je 42. Ačkov kup, gdje je Dora Delić zauzela treće mjesto, a Noa Kelc četvrto u svojoj kategoriji. Na zagrebačkoj Medvednici odlično se snašla i Ana Beblek petim mjestom u kategoriji seniorki te Ivan Šeperić-Grdiša sedmim mjestom među seniorima. Željka Gajdek i Miran Košćica zauzeli su peto i šesto mjesto u svojim kategorijama, isto kao i Martina Bedeković Tanković te Sabina Seražin Korper.

Još bolji bili su veterani, zlatnu medalju odnio je Damir Miljković, Marijan Bogović okitio se broncom, a Miroslav Besten zauzeo je četvrto mjesto.

Ackov Kup Damir i Marijan

Vikend kasnije održano je još jedno sprint natjecanje, na zagrebačkom Borongaju, gdje su članovi Jelena ponovno bili na postolju. U veteranskim kategorijama Marijan Bogović i Miroslav Besten zauzeli su drugo odnosno treće mjesto, dok je Dalibor Stankovski bio šesti u svojoj kategoriji. Dora i Sara Delić zauzele su četvrto i peto, Nikolina Miovec deveto mjesto, a Željka Gajdek četrnaesto.

Marijan Bogovic 39 Pokal Zagreba

Ovim rezultatima OK Jelen se probio na peto mjesto ukupnog poretka u Kupu Hrvatske.

Uz natjecanja, klub je sudjelovao  i na Sajmu mogućnosti u Klinča Selu, u organizaciji MUP-a, te u suradnji s OŠ Ljubo Babić obilježili su Svjetski dan orijentacije prigodnim labirint natjecanjem.

 

Bravo za Jelenaše!

Sajam mogucnosti