Ovog vikenda za STK Jaska koji u ovoj godini  slavi 50 godina od osnivanja i službeno počinje nova natjecateljska sezona.

Klub u sezonu ulazi s velikim optimizmom i očekuje uspješne nastupe mlađih uzrasnih kategorija već na Kupu Sportskih novosti koji će se održati u Novalji
kao bodovni turnir za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Najuspješnija mlada igračica kluba Victoria Pustaj nakon dobivenog poziva trenera za regionalni razvoj Gorana Radanovića sudjelovala je na ljetnom stolnoteniskom kampu u Opatiji, a prethodno je obavila kvalitetne pripreme u Stubici. Posljednje treninge prošla je zajedno s ostalim mladim članovima kluba koji su po prvi puta zahvaljujući naporima Sportske zajednice grada Jastrebarskog i Srednje škole Jastrebarsko mogli obaviti ljetne pripreme na domaćem terenu. Tako Victoria i ostali mladi natjecatelji potpuno spremni ulaze u novu sezonu.
Sjajnim vijestima iz kluba valja dodati da je juniorska reprezentativka Hrvatske Sara Sušac koja je protekle dvije sezone igrala za žensku seniorsku ekipu STK Jaska ali na dvojnoj registraciji prije početka sezone definitivno prešla iz matičnog kluba STK TIS Zagreb i na taj način kompletirala postavu ekipe za natjecanje 1. Hrvatske stolnoteniske lige u kojoj klub konstantno vodi borbu za sam vrh ljestvice.