Subotnjim odigravanjem zadnjeg kola i podjelom zahvalnica, te proglašenjem najboljih, završena je 1. Liga zaposlenika tvrtki sa područja Grada Jastrebarskog.

Jamnica pobjednik LIZ-a 2019

Nakon odigranih 16. kola tijekom mjeseca srpnja i kolovoza, te mnogobrojno zanimljivih utakmica, ekipa tvrtke Jamnice plus d.o.o. osvojila je Ligu i tako postala tvrtka u kojoj se igra najbolji nogomet u 2019. godini!

lz 13

U uzbudljivoj završnici, upravo se u zadnjem kolu odlučio poredak između 2. i 4. mjesta. Tako je u direktnom dvoboju Gromel d.o.o./Polidor d.o.o. pobijedio Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. i osvojio 2. mjesto, dok je ekipi Kauflanda pripalo 3. mjesto, gdje su za kraj Lige pobijedili prvaka Jamnicu.

lz 8

Ekipa Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. zauzela je 4. mjesto, a poredak od 5. – 9. mjesta je sljedeći:

Ireks Aroma d.o.o., Piko d.o.o., Krka - Farma d.o.o., T.B.S. - Tvornica betonskih stupova d.o.o i Grad Jastrebarsko.

lz 3

Josip Jurinić iz Gromela / Polidor, proglašen je najboljim strijelcem Lige sa 29 golova.

Revijalna utakmica dama Lidla i Kauflanda

Upravo je ova utakmica izazvala najveće zanimanje. U napetoj utakmici, gdje se okupio veliki broj gledatelja, ekipa Kauflanda se bolje snašla i tijesno pobijedila sa 1:0.

lz 18

Nagradni fond odlazi u humanitarne svrhe

Posebno treba istaknuti i hvalevrijedan prijedlog svih ekipa i igrača, koji su se složili da se nagradni fond donira u materijalnom obliku potrebitima na području Grada Jastrebarskog. Po dogovoru sa nadležnim tijelima, javnost će bit obaviještena o utrošenim sredstvima u tu svrhu.

Organizator Sportska zajednica Grada Jastrebarsko za sljedeću godinu najavljuje još bolju Ligu

Organizator, Sportska zajednica uz pomoć Nogometnog kluba Jaska, najavljuje još bolju Ligu. Slušajući razne prijedloge ekipa, zasigurno
je u cilju, da se projekt provodi kvalitetno, te da se digne na višu razinu. Sportska zajednica i Nk Jaska zahvaljuju se ekipama, odnosno
tvrtkama na sudjelovanju, te se svi skupa sljedeće godine opet vidimo na našoj „Centrali“!

1 ljetna liga plakat