Nogometni klub Desinec ove godine ponovno organizira malonogometni turnir "Zimski kup 2019" koji će se održati krajem studenog i početkom mjeseca prosinca, odnosno u subotu (30.11.) i nedjelju (01.12.).Turnir će se odigravati u dvije sportske dvorane u Jastrebarskom.

Prošle godine je na turniru bilo preko 300 sportaša, a ove godine ćemo u dva dana turnira uz „seniorski“ organizirati i turnir „limača“, turnir „prstića“ i pozivni turnir za „veterane“. Po očekivanjima organizatora, na turniru će sudjelovati ove godine preko 800 sportaša u dva dana, a svakako se očekuje da će ga uživo gledati i veliki broj gledatelja.

Po svim parametrima turnir u prošloj godini po kvaliteti bio među 3 TOP turnira u Zagrebačkoj županiji ali i šire, a ove godine se očekuje da će nastupiti još kvalitetnije momčadi. U glavnom turniru, gdje nagradni fond iznosi 15.000,00 kn, te se očekuju maksimalno 24 momčadi, dok će u kategoriji prstića i limača nastupiti klubovi iz našeg Nogometnog središta Jastrebarsko. Turnir veterana je
pozivni turnir, te će nastupiti veterani iz više nogometnih klubova iz Zagrebačke županije.

Organizator turnira je Nogometni klub Desinec, suorganizatori su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Nogometno središte Jastrebarsko, a sve pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog.

najava

 

20181209 2211310

prošlogodišnji pobjednik NIGHT KLUB PULSE-STOCK d.o.o.