U proteklih mjesec dana članovi OK Jelen nastupili na nekoliko natjecanja i ostvarili odlične rezultate.

Na natjecanju u Bjelovaru pobijedila je Sara Delić dok su Ana Delić, Miran Košćica i Damir Miljković zauzeli su druga mjesta. Antonio Cindrić osvojio je treće mjesto, kao i Martina Bedeković Tanković. Luka Oslaković i Noa Kelc stigli su do četvrtih, a Gabrijel Solenički i Gabriel Šiljevinac do petih mjesta. Dora Delić, Iva Derdić i Marijan Bogović stigli su do šestog mjesta.

Dan kasnije u Manjoj Vasi održano je i štafetno Prvenstvo Hrvatske, gdje su seniorke u sastavu Martina Bedeković Tanković, Nevija Frajzman i Ana Beblek osvojile odlično treće mjesto. Treće mjesto osvojili su i kadetkinje Sara i Dora Delić, kao i kadeti Noa Kelc i Gabriel Šiljevinac. Damir Miljković i Marijan Bogović pobijedili su u M45 kategoriji.

„Jeleni“ su nastupili i na jakom četverodnevnom međunarodnom natjecanju na Braču. Pobjede su odnijele Sara Delić, Martina Bedeković Tanković i Miran Košćica, drugo mjesto osvojile su Dora Delić, a treće Ana Beblek, Dora i Damir Miljković. Četvrti su bili Ana Delić i Noa Kelc.

Već petu godinu za redom organizirali su i Kup četiri rijeke, a po prvi puta natjecanje je imalo karakter Noćnog prvenstva Hrvatske. Naslovom doprvaka okitili su se Ana Beblek, Noa Kelc, Antonio Cindrić i Damir Miljković. Luka Oslaković osvojio je drugo mjesto u OPEN kategoriji.

Posljednje natjecanje službenog dijela sezone održano je proteklog vikenda u Horvatima gdje je klub nastupio s rekordnih 24 člana. Zlatni su bili Marin Tanković i Martina Bedeković Tanković, dok su srebro osvojili Noa Kelc, Miran Košćica, Borna Miljković, Dora Delić i Petra Vučinić. Brončana je bila Dora Miljković dok su Sara Delić, Sabina Seražin Korper i Gabrijel Solenički bili četvrti. Za klub su još nastupili i Ana Delić, Nevija Frajzman, Željka Gajdek, Iva Derdić, Miroslav Besten, Daniel Fabijanić, Dalibor Stankovski, Zdravko Novosel, Ivan Šeperić-Grdiša i Luka Oslaković.

Ok Jelen sezonu završavamo idućeg vikenda sprint natjecanjem u Međimurju i već sada se može zaključiti kako su ove godine u ukupnom poretku napredovali za dva mjesta , te će klub osvojiti peto mjesto.