U nedjelju su završena prvenstvena natjecanja u svim šahovskim ligama. Jaska je, zahvaljujući maksimalnom učinku u jesenskom dijelu natjecanja, osvojila 2.mjesto u V. ligi Centar i tako izborila plasman u IV. ligu.

U zadnjem kolu u Zagrebu pobijedila je Špansko s 3,5:2,5. Pobjednik lige, koji je također ušao u IV. ligu, je Vrustun iz Vurnovca, kraj Sesveta, sa 16 meč-bodova, Jaska je druga s 15, treće mjesto dijele zagrebački klubovi AER i Novi Zagreb s po 11, peta je Agroproteinka iz Sesveta s 10 bodova itd.

U ligi su nastupali i šahisti Draganića, koji su zauzeli 9.mjesto s 8 bodova. Od jaskanskih igrača cijelo prvenstvo odlično je igrao Milivoj Korak i sa 7 bodova iz 8 partija najuspješniji je igrač na 6.ploči, a vrlo uspješni su bili i Dragutin Kelečić s 5,5 bodova iz 9 partija, Antun Deriš s 5 iz 9, te Vladimir Jagunić s 4,5 iz 8. Pohvale zaslužuju i svi ostali igrači koji su nastupali u ligi- Zvonko Takač, Mladen Trempetić, Željko Rudić, Stjepan Vrabec, Mladen Lončarić, Zlatko Zoretić i Stjepan Vulje.