U srijedu je u klupskoj prostoriji, u dvorišnom dijelu županijske zgrade u Mačekovoj 2, održana redovita godišnja skupština Šahovskog kluba Jaska.
Na Skupštini, kojoj je predsjedao predsjednik Zlatko Lončarić, usvojen je izvještaj o radu kluba u prošloj godini, u kojem je posebno istaknut natjecateljski uspjeh- plasman u IV. hrvatsku ligu. Izneseni su i podaci o brojnim pojedinačnim i ekipnim seniorskim i kadetskim natjecanjima, ali označen je i glavni problem kluba- nedostatak mladih članova. Usvojen je izvještaj o financijskom poslovanju u prošloj godini, donijete su izmjene i dopune financijskog plana za ovu godinu, a usvojeni su plan rada i financijski plan za sljedeću godinu.
Skupštini je uz većinu aktivnih igrača prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog Stipe Bučar koji je pohvalio rad kluba u prošloj godini i zaželio mu uspješan rad i u ovoj godini. 
 
Nakon skupštine odigran je tradicionalni brzopotezni turnir na kojem je pobijedio Vjekoslav Cvetko sa 7,5 bodova, ispred Deriša sa 6,5 i Zoretića s 5,5 bodova.