Članica STK Jaska Victoria Pustaj nakon prekida stolnoteniske natjecateljske sezone zbog pandemije virusa uspješnim nastupima na kvalifikacionim natjecanjima osigurala je plasman u finale Sportskih igara mladih koje će se održati u Splitu te na Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadetkinje koje će se održati u Varaždinu.

Regionalni kvalifikacijski turnir za plasman u finale Sportskih igara mladih održan je Oroslavju, a Victoria je na vrlo uvjerljiv način osvojenim prvim mjestom izborila plasman na završnicu u Splitu.

Oroslavje je bilo domaćin i Kvalifikacijskog turnira Regije srednja Hrvatska za plasman na Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadetkinje. Victoria, koja je još ove, ali i iduće sezone mlađa kadetkinja ni na ovom turniru više starosne kategorije nije imala konkurencije i ostvarila je plasman među najbolje 32 kadetkinje koje će nastupiti na trodnevnom natjecanju u Varaždinu. Već ranije, na temelju plasmana na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza izborila je za nastup na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje koje će se također održati
u Varaždinu.

Završena sezona za mušku i žensku ekipu Stk Jaska

Trener STK Jaska Darko Arapović odlukom Hrvatskog stolnoteniskog saveza postao je izbornik seniorske ženske stolnoteniske reprezentativne vrste. Dosad je obavljao dužnost izbornika ženske kadetske i juniorske reprezentacije.

S obzirom da se natjecanje u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za žene definitivno neće nastavljati nakon prekida, ženska ekipa STK Jaska igrajući u sastavu Martina Jukić, Mirela Crnilo, Sara Sušac i Victoria Pustaj osvojila je 3. mjesto koje je zauzimala u trenutku prekida.

47473912 1701226180022939 2026780210690523136 n

Nastavka natjecanja neće biti ni u 2. Hrvatskoj ligi Regija srednja Hrvatska pa je muška ekipa STK Jaska osvojila je 7. mjesto. Za ekipu su igrali Andrija Klepić, Branimir Falica, Lovro Tomac, Martin Lončarić i Tomislav Ciban.

1574085446550