U srijedu 16.ožujka.2016 održana je redovna, a ujedno i izborna sjednica Skupštine MCK ʺ Jaskaʺ. Na poziv kluba, kao gosti Skupštine, odazvali su se predsjednik i tajnik Športske zajednica grada Jastrebarsko, Domagoj Šlat i Marko Gvozdanović.

Nakon prihvaćanje Financijskog izvješća i izvješća o radu, tajnik kluba Ivan Lafter osvrnuo se na odnos i istaknuo nezadovoljstvo suradnje kluba sa Športskom zajednicom i Gradom zadnjih nekoliko godina, te se nada boljoj suradnji s novim vodstvom Športske zajednice.

Predsjednik ŠZGJ Domagoj Šlat se zahvalio na pozivu, te naglasio da želi konstruktivan dijalog između svih članica i to bez skrivenih namjera i podmetanja.
Bez obzira na prijašnje nedoumice i žalbe pojedinaca koje su bile usmjerene na održanu sjednicu Skupštine Športske zajednice u kolovozu prošle godine, obje strane se složile da je potrebno poboljšati odnose i početi se koncentrirati na one stvari koje će omogućiti razvoj sporta u svim segmentima na području našeg Grada.

Nakon pomirljivih tonova, uslijedio je izbor novog/starog vodstva MCK ʺJaskaʺ, gdje je Mladen Čop, prof. izabran ponovo za predsjednika, a Ivan Lafter za tajnika Motocross kluba ʺJaskaʺ.

Prije kraja sjednice predsjednik Čop dodijelio je i nagrade članovima kluba koji su se istaknuli sportskim uspjesima u 2015. godini, te priznanja pojedincima za dugogodišnji rad u klubu.