Mlađa kadetkinja Victoria Pustaj, članica STK Jaska okušala se u konkurenciji i po tri godine starijih igračica iz više starosne kategorije kadetkinja na
Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu koje je održano u Varaždinu.

U gradu Jastrebarskom sljedeći tjedan počinje nastavak provođenja sportsko rekreacijske aktivnosti Besplatno Nordijsko hodanje u Parku. Ova popularna aktivnost namijenjena je prvenstveno kao tjelesan aktivnost osoba treće životne dobi, a u Jastrebarskom su je prepoznale osobe svih starosnih kategorija.

Podsjetimo, projekt "Pedalom za Krijesnice - powered by TIA mobiteli" službeno je započeo prije 2 mjeseca kada je biciklistički trojac iz Jaske krenuo obići granicu Hrvatske s ciljem prikupljanja novčanih donacija za udrugu Krijesnica. Do završetka projekta podržali su ih mnogi ljudi dobre volje, brojni građani Jastrebarskog, a uplatu od 10 000 kuna izvršio je i Grad Jastrebarsko. Ukupno je prikupljeno više od 95 tisuća kuna.

Proteklog vikenda u Rakovom Potoku jaskanski Orijentacijski klub Jelen u suradnji s OK Japetić iz Samobora organizirali su četvrto po redu dvodnevno natjecanje JaSam O-Summer Cup. Prvi dan je ujedno bilo i Prvenstvo Hrvatske na srednje staze u orijentacijskom trčanju, a drugi dan se održala i tradicionalna Nenina trka.

U pauzi između prekinute sezone zbog pojave virusa te neizvjesnog početka nove sezone, članica STK Jaska, mlađa kadetkinja Victoria Pustaj marljivo se priprema i brusi formu u kampovima u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Savudrija je tri dana bila domaćin državne završnice Plazma sportskih igara mladih Split 2020.

Članica STK Jaska Victoria Pustaj nakon prekida stolnoteniske natjecateljske sezone zbog pandemije virusa uspješnim nastupima na kvalifikacionim natjecanjima osigurala je plasman u finale Sportskih igara mladih koje će se održati u Splitu te na Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadetkinje koje će se održati u Varaždinu.