U Jastrebarskom će se u ponedjeljak 10.svibnja 2021. u 18:30h u Perivoju dvorca Erdody u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme održati sportsko rekreacijska aktivnost „Hodanjem do zdravlja“ povodom Svjetskog dana kretanja za zdravlje.

Tijekom vikenda u organizaciji SRK Baraber extreme team-a iz Belišća je održan događaj Sportski weekend u Belišću, a u sklopu događaja je u nedjelju održana utrka „Jugovača trail“.

Još se nije stišala nevjerica zbog odlaska u vječnost Krešimira Radića, kad nas je pogodila vijest o smrti njegovog dugogodišnjeg suigrača, još jedne istinske legende Nogometnog kluba Jaska, Stjepana Borkovića.

Nakon duge i teške bolesti u 71. godini preminuo je legendarni nogometaš Jaske Krešimir Radić. Boje voljenog kluba branio je 45 godina, a njegov restoran "Plešivički grozd" desetljećima je bio omiljeno sastajalište brojnih naraštaja Jaskanaca i Jastrebova.

Ovaj vikend u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme održana je trening utrka XC MTB/CROSS GOVIĆ.

U subotu 27.03.2021. na Poljanicama istrčano je posljednje 9. kolo 8. Samoborske zimske trail lige.

Održanim šestim kolom i proglašenjem najboljih natjecatelja i timova, premijerno izdanje lige Tilčekov put je došlo do svog samog kraja. Liga Tilčekov put u organizaciji DIAF.hr i Tilček Team-a se je održavala šest tjedana po cijeloj Hrvatskoj, od Dubrovnika, Hvara, do Čakovca i sve do Osijeka, a natjecalo se je 237 natjecatelja u tri kategorije.