U nedjelju 04.07. održan je 36. Plitvički maraton, kultna utrka koju mnogi natjecatelji smatraju jednom od najljepših ali i najtežih utrka cestovnog trčanja na svijetu jer se sastoji od učestalih promjena konfiguracije terena sa puno uzbrdica i nizbrdica.

U utorak, 15. lipnja 2021, povodom 95. rođendana NK Jaska, najstarijeg sportskog kolektiva grada Jastrebarskog i jaskanskog kraja, otvorena je prva nogometna Mala besplatna knjižnica.

Karlovački cener pripada eliti cestovnih utrka u Hrvatskoj, te je najbrža cestovna utrka na 10km i prva u Hrvatskoj sa statusom World Athletics Bronze Label! Iznimno brza i atraktivna utrka starom gradskom jezgrom Karlovca – povijesnom karlovačkom Zvijezdom.

U Samoboru je održano PRVENSTVO HRVATSKE u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore, a na istom su nastupili: Jakov Kupina u kategoriji kadeti borbe do 70 kg, Stipe Rukavina u kategoriji borbe juniori do 75 kg i Luka Vučinić u kategoriji mlađi seniori borbe do 75 kg.

U velikom broju zainteresiranih u Perivoju dvorca Erdody Jastrebarsko obilježen je Svjetski dan kretanja za zdravlje.

Na nedavno održanom događaju „Sportski weekend u Belišću“ i utrci „Jugovača trail“ na kojem su nastupili članovi Tilček Team-a, uprava kluba Tilček Team-a je iskoristila posjetu organizatorima iz SRK Baraber extreme team-a iz Belišća, te je tom prilikom potpisan Sporazum „Klubovi prijatelji“.

U Jastrebarskom će se u ponedjeljak 10.svibnja 2021. u 18:30h u Perivoju dvorca Erdody u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme održati sportsko rekreacijska aktivnost „Hodanjem do zdravlja“ povodom Svjetskog dana kretanja za zdravlje.