Nakon dvije uspješno odrađene virtualne utrke Tilčekov put (2021. i 2023.), članovi Tilček Teama odlučili su da je vrijeme za veliku promjenu. Odustajući od virtualnih liga (za sada), okreću se organizaciji pravih utrka i lige Tilčekov put.

Nastavljaju se brojne aktivnosti mladih članova stolnoteniskog kluba, te seniorske ženske ekipe.

02. ožujka po prvi puta u Jastrebarskom održano je Prvenstvo Hrvatske u kickboxing, disciplini point fight.

STK Jaska bio je domaćin Pojedinačnog prvenstva Regije srednja Hrvatska u stolnom tenisu za mlađe kategorije na kojem je nastupilo rekordnih 164 natjecatelja iz 15 klubova.

U subotu, 27. siječnja 2024. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko, Orijentacijski klub Jelen je održao svoju 30. redovnu sjednicu Skupštine kluba.
Skupštini je nazočilo 30-tak članova kluba, predsjednik Sportske zajednica grada Jastrebarskog Domagoj Šlat, predstavnik prijateljskog kluba Tilček Team-a Stjepan Kišić i predstavnik medija.

U organizaciji Šahovskog kluba "Jaska" i Šahovskog saveza Zagrebačke županije u subotu, 25.11., odigrano je 14. ekipno brzopotezno prvenstvo Zagrebačke županije. Prvenstvo je odigrano u Gornjoj Reki, u prostoru Sale Rubin.

Samobor je bio domaćin 2. Otvorenog stolnoteniskog turnira Regije srednja hrvatska za klince, klinceze, najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje te 2. Otvorenog turnira Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kadete, mlađe kadetkinje, kadete, kadetkinje, mlađe juniore, mlađe juniorke, juniore i juniorke.