Proteklog vikenda u Klinča Selima je održano 25. Državno prvenstvo mažoretkinja Republike Hrvatske.
Ovo godine natjecanje je okupilo čak 41 formaciju, 34 neformacije te 177 natjecateljica u kategorijama Prvi i Viši korak, što je čak 27% više natjecateljica nego 2021.

Natjecanjem 18. Nenine utrke u Donjem Izimju OK Jelen zaokružio uspješan početak sezone orijentacijskog trčanja. Ukupno petu utrku sezone pohodilo je dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske, Portugala i Slovenije, a iz kluba ističu da ih je posebno oduševio i posjet ACES komisije za ocjenjivanje kandidature za Europski grad sporta 2023.

Streljački klub Jastreb nastavlja svoje aktivnosti u sklopu škole streljaštva i to posjetom Streljačkom klubu Karlovac.

14.04.2022 u streljani streljačkog kluba održao se mini turnir polaznika škole streljaštva. Turnir je bio jedan od posljednjih faza programa razvoja mladih strijelaca.

24.03.2022 godine održane su međunarodne FIS utrke Prvenstva Hrvatske i Prvenstvo Zagrebačke županije u slalomu na Sljemenu u organizaciji Hrvatskog skijaškog saveza i Skijaškog saveza zagrebačke županije (Ski klubova Jaske, Bistre, Pokupskog i Samobora).

18.03.2022 u organizaciji Skijaškog kluba Jaska i Hrvatskog skijaškog saveza održane su utrke KUP JASKA u veleslalomu za mlađe dobne kategorije, djevojčice i dječaci koja se ujedno boduje i za Croski kup Hrvatskog skijaškog saveza.

Protekli vikend u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme uspješno je održana međunarodna trail utrka Krabat trail.
Na premijernom izdanju, na stazama u tri duljine, okupilo se dvjestotinjak natjecatelja iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske , a nastupio je i jedan natjecatelj iz Argentine.