Tilčeki na utrkama na otoku Krku i na jezeru Orešje

Ženska seniorska ekipa STK Jaska u 2. krugu natjecanja 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene zapad bila je vrlo uspješna ostvarivši dvije uvjerljive pobjede na domaćem terenu.

U Maloj Subotici u sportskoj dvorani OŠ, u organizaciji Karate kluba „Globus“ iz Čakovca, održano je međunarodno karate natjecanje „15. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR - CRO CUP 2021“, na kojem je nastupilo 427 natjecatelja iz 46 klubova i 3 države.

Vrlo dobre nastupe imale su stolnotenisačice STK Jaska, mlađa kadetkinja Victoria Pustaj i najmlađa kadetkinja Viktorija Oslaković na netom održanom Prvenstvu Hrvatske u Osijeku.

Uspješno je održana međunarodna trail utrka Žumberak trail 2021. Manifestacija se održavala od 20.-21.08., a većina natjecatelja je u grad Jastrebarsko i okolicu pristigla dan-dva ranije.

U nedjelju 04.07. održan je 36. Plitvički maraton, kultna utrka koju mnogi natjecatelji smatraju jednom od najljepših ali i najtežih utrka cestovnog trčanja na svijetu jer se sastoji od učestalih promjena konfiguracije terena sa puno uzbrdica i nizbrdica.

U utorak, 15. lipnja 2021, povodom 95. rođendana NK Jaska, najstarijeg sportskog kolektiva grada Jastrebarskog i jaskanskog kraja, otvorena je prva nogometna Mala besplatna knjižnica.