Završio je međunarodni malonogometni turnir Jaska Winter Cup 2021

Nakon prošlogodišnje prisilne stanke uzrokovano pandemijom Covida –a, malonogometni turnir Zimski kup, osim brojnih novinama u organizacijskom smislu, promijenio je također i sam naziv u Jaska Winter Cup.

Od 5. do 13. studenog održano je Europsko prvenstvo za starije kadete i juniore u Budvi, dok je od 15 do 24. 10 u Jessolo (Ita) održano Svjetsko prvenstvo za seniore.

Dana 23. i 24.10.2021.g. u Jastrebarskom u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko održano je PRVENSTVO HRVATSKE u borbama za mlađe uzraste. U dva dana na prvenstvu je nastupilo više od 600 natjecatelja iz 69 klubova iz cijele Hrvatske. Uz Hrvatski karate savez koji je bio organizator prvenstva, suorganizatori natjecanja bili su i Sportska zajednica Grada Jastrebarskog, te Karate klub Jastreb.

Tilčeki na utrkama na otoku Krku i na jezeru Orešje

Ženska seniorska ekipa STK Jaska u 2. krugu natjecanja 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene zapad bila je vrlo uspješna ostvarivši dvije uvjerljive pobjede na domaćem terenu.

U Maloj Subotici u sportskoj dvorani OŠ, u organizaciji Karate kluba „Globus“ iz Čakovca, održano je međunarodno karate natjecanje „15. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR - CRO CUP 2021“, na kojem je nastupilo 427 natjecatelja iz 46 klubova i 3 države.