Rekordan broj prijavljenih natjecatelja, njih 816 iz čak 14 država s raznih kontinenata, sudjelovao je ove godine na međunarodnoj utrci Žumberak trail. Utrka je održana 26. i 27. kolovoza, u organizaciji Društva za sport i rekreaciju "Jastreb extreme", uz pomoć suorganizatora Atletskog kluba Jastreb 99.

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen, Daniel Fabijanić, Miran Košćica, Zdravko Novosel, Gabriel Šiljevinac, Gabrijel Solenički, Noa Kelc i Jan Erben, te član Tilček Team-a, Dejan Juranić, su od 24.08. do 28.08.2022. nastupili u Rumunjskoj na Prvenstvu jugoistočne Europe u orijentacijskom trčanju, Velikoj nagradi Rumunjske i Purolite cup-u. Utrke su održane na području okolice rumunjskih gradova Brasov, Victoria i Sibiu, a sva područja se nalaze u podnožju Transilvanijskih alpa.

Na nedavno održanom radnom sastanku Sportskog kluba Tilček Team i Orijentacijskog kluba Jelen iz Jastrebarskog, izvršni dopredsjednik Dejan Juranić iz Tilček Team-a i tajnik Ivan Šeperić Grdiša iz OK Jelen-a iskoristili su priliku i potpisali Sporazum „Klubovi prijatelji“.

Protekli vikend u gradu Jastrebarskom održano je jako zanimljivo događanje pod nazivom 24h JAPETIĆA. Zamisao organizatora Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme je upoznavanje i promocija Japetića i Planinarskog doma Žitnica.

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen nastupom na Alpe Adria Cup natjecanju u Münchenu uspješno su završili proljetni dio sezone orijentacijskog trčanja.

Proteklog vikenda u Klinča Selima je održano 25. Državno prvenstvo mažoretkinja Republike Hrvatske.
Ovo godine natjecanje je okupilo čak 41 formaciju, 34 neformacije te 177 natjecateljica u kategorijama Prvi i Viši korak, što je čak 27% više natjecateljica nego 2021.

Natjecanjem 18. Nenine utrke u Donjem Izimju OK Jelen zaokružio uspješan početak sezone orijentacijskog trčanja. Ukupno petu utrku sezone pohodilo je dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske, Portugala i Slovenije, a iz kluba ističu da ih je posebno oduševio i posjet ACES komisije za ocjenjivanje kandidature za Europski grad sporta 2023.