Povodom Svjetskog dana biološke raznolikosti i Dana zaštite prirode u Hrvatskoj, 70-ak jaskanskih sportaša, rekreativaca i planinara sudjelovalo je u velikoj akciji čišćenja livada na Japetiću, biseru jaskanskog turizma.

Nakon održane sjednice Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarsko i nastavak dobre suradnje sa svim članicama, na inicijativu Zajednice, predsjednik Domagoj Šlat i tajnik Marko Gvozdanović kroz dva tjedna obišli klubove s ciljem dodatnog upoznavanja svakodnevnih problema s kojim se susreću članice Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

JASTREBARSKO, 3. ožujka 2022. - Mladi i perspektivni jaskanski sportaši u prošloj su godini ostvarili velike uspjehe, usprkos mnogim ograničenjima s kojima su se nosili, kad je riječ o natjecanjima i samim treninzima.

Nakon kratke zimske pauze u petak (18.02) krećemo sa novom sezonom programa Korektivne gimnastike za osobe 3. životne dobi!

Na inicijativu predsjednika Sportske zajednice Grada Jastrebarskog Domagoj Šlat održan je prvi sastanak sa studentima 3.,4. i 5. godine Kineziološkog fakulteta i nedavno diplomiranim kineziolozima. Tema sastanka bila je njihovo uključivanje u sport na području Grada Jastrebarsko.

Temeljem Programa javnih potreba u sportu na području Grada Jastrebarskog, proračuna Grada Jastrebarskog i Sportske zajednice Grada Jastrebarskog za 2020. godinu, te članka 76. Zakona o sportu objavljen je javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu.

Poziv i prijavnicu možete pronaći u Dokumentima za preuzimanje.

Nakon što je Zajednica isplatila zadnju ratu i postala vlasnikom oba kombi vozila, na kraju godine realizirana je još jedna investicija Sportske zajednice, koju će primarno koristiti nogometni klubovi s područja Grada Jastrebarskog.