U sklopu SRC Centrala uređene su još dvije svlačionice koje će koristiti sportaši Nogometnog kluba Jaska, ali i rekreativci.

Tradicionalno, na prijedlog Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, a uz pridržavanje epidemioloških mjera, 24. ožujka u Centru za kulturu Jastrebarsko održan je prijem za najzaslužnije sportaše i mlade nade u godini koja je iza nas. Nažalost, zbog mjere izolacije koja je određena gradonačelniku Zvonimiru Novoselu, mlade sportašice i sportaše u Njegovo ime ugostili su zamjenici Gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, a koji je ujedno i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog.

Po prvi puta u povijesti, Sportska zajednica Grada Jastrebarskog namijenila više od milijun kuna za svoje članice.

Sukladno Pravilniku provođenja postupaka jednostavne nabave, objavljen je poziv na dostavu ponude za obavljanje liječničkih pregleda sportaša za 2021. godinu.

Poziv na sljedećem linku:  Poziv na dostavu ponude - pregledi sportaša

Zbog epidemioloških mjera koje su donijete u svrhu borbe protiv pandemije Covid – 19, nije se mogla redovno održati sjednica Skupštine Sportske zajednice, već se ista održala elektronskim putem, dok su prije same e-sjednice održani radni sastanci.

Tradicionalno, povodom Dana Grada Jastrebarskog dodjeljuju se nagrade i priznanja fizičkim, te pravnim osobama koje svojim dugogodišnjim aktivnostima i radom utječu na bolji i kvalitetniji život u različitim sferama života u našoj Jaski.

Nakon treniranja na otvorenom i ljetne pauze nastavlja se uspješan projekt već 8 godinu zaredom u organizaciji Zajednice.