Temeljem Programa javnih potreba u sportu na području Grada Jastrebarskog, proračuna Grada Jastrebarskog i Sportske zajednice Grada Jastrebarskog za 2020. godinu, te članka 76. Zakona o sportu objavljen je javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu.

Poziv i prijavnicu možete pronaći u Dokumentima za preuzimanje.

Nakon što je Zajednica isplatila zadnju ratu i postala vlasnikom oba kombi vozila, na kraju godine realizirana je još jedna investicija Sportske zajednice, koju će primarno koristiti nogometni klubovi s područja Grada Jastrebarskog.

U utorak 29. prosinca u Centru za kulturu Jastrebarsko održana je sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

Sukladno ugovoru o kupnji dva kombi vozila za potrebe Zajednice i njenih članica koje je Zajednica ugovorila 2019. godine, isplaćena je i posljednja rata za drugo vozilo.

Na inicijativu predstavnika Sportske zajednice Grada Jastrebarskog održan je inicijalni sastanak u Zagrebačkoj županiji, gdje je tema bila projekt izgradnje atletskih staza s popratnim sadržajima.

Na obostrano zadovoljstvo Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i kompanija Jamnica plus d.o.o. nastavljaju suradnju treću godinu zaredom.

Povodom Dana grada Jastrebarskog u nedjelju, 21. studenog održala se biciklijada Jaskansko srce. Start je bio u 10 sati na Strossmayerovom trgu gdje je biciklijada i završila.