Hrvatski olimpijski dan poznat pod skraćenim nazivom HOD, posvećen datumu utemeljenja HOO-a, 10. rujna, danas je opće prihvaćena manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću.

"Bicikl jedan za smiješak jedan“ inicijativa je dopredsjednika Sportske zajednice, gospodina Ivana Hodaka koji je zajedno sa svojim kolegama iz Interventne jedinice Policijske uprave karlovačke organizirao ovu hvalevrijednu akciju.

Subotnjim 14. kolom i proglašenjem novog prvaka privedena je kraju 2. Ljetna malonogometna liga zaposlenika s područja Grada Jastrebarskog.

Nakon odgode subotnjeg kola zbog lošeg vremena ovog su tjedna, odnosno utorak i srijedu odigrana dva kola. Do kraja 2. Ljetne malonogometne lige zaposlenika ostala su još 3. kola i ukoliko neće biti većih iznenađenja, ekipa Drvne industrije Rubinić preuzet će titulu tvrtke u kojoj se igra najbolji nogomet u Gradu.

Na drugom izdanju Ljetne malonogometne lige zaposlenika sudjeluje 8 ekipa: Obrtnici Jastrebarsko, Kaufland, Lidl, Ireks, Drvna industrija Rubinić, Krka, Jamnica i Grad Jastrebarsko

Osim što je poznato da je krajem lipnja Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih na Europskom prvenstvu, osvojila svoju treću uzastopnu zlatnu medalju na Europskim prvenstvima, malo je poznato da je u navedenom pothvatu sudjelovao i naš Jaskanac Marinko Smolčić.

Kako se bližimo sredini Lige postaje jasnije da će ekipa DIR bit važan faktor u krojenju samog vrha tablice.