U ponedjeljak 30. prosinca u Centru za kulturu Jastrebarsko održana je sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

 

Skupština zadovoljna povećanjem Financijskog plana za 2020 godinu

Skupština na čelu s predsjednikom Šlatom izrazila je zadovoljstvo da Grad nastavlja pratiti i podupirati rad Zajednice. Povećanjem dotacije od Grada i ostvarivanjem vlastitih prihoda, Zajednica je u financijskom planom više od 90 % proračuna kroz nekoliko stavaka usmjerila za rad sportskih udruga, ali i projekte koje je pokrenula prošle godine, a nastavlja i u 2020. godini.

 

Nastavlja se sa obnovom sportske infrastrukture i pripremom projektnih ideja

U programu rada za 2020. godinu uz daljnju podršku jaskanskih sportskih udruga, Zajednica je veliku pažnju usmjerila i na sportsku infrastrukturu. Prije četiri godine krenulo se sa planskim ulaganjima u sportske objekte kako bi isti zadovoljili minimalno osnovne uvjete korištenja, ali i s većim ulaganjima koja podrazumijevaju rekonstrukciju ili gradnju  objekata, odnosno sportskih igrališta.

Tako će se i ove godine s dodatnih 250.000,00 kuna iz Proračuna Grada nastaviti raditi na obnovi sportske infrastrukture.

IMG 20191230 183406

 

Gradonačelnik Novosel pohvalio rad Zajednice i klubova

Sjednici je prisustvovao gradonačelnik g. Zvonimir Novosel, kao i zamjenik gradonačelnika g. Stipe Bučar. U svom pozdravnom govoru ispred Skupštine, gradonačelnik je istaknuo zadovoljstvo radom Zajednice i klubova, te je napomenuo, da je to bio jedan od bitnih razloga povećanja sredstava Zajednici za ovu godinu. Izuzetno mu je drago vidjeti zajedništvo koje vlada u Zajednici od zadnjih par godina, te ističe kako će Grad uvijek u skladu sa svojim mogućnostima pratiti rad svih Zajednica, pa tako i sportske.

IMG 20191230 183355

Nakon kratke ali sadržajne sjednice, predsjednik Domagoj Šlat, zaželio je svim sportašima i sportskim djelatnicima uspješniju Novu godinu sa željama da se ostvare svi osobni i poslovni planovi.

IMG 20191230 184004