Današnjim odigravanjem prvih utakmica na SRC„Centrali“, započinje Malonogometna liga zaposlenika tvrtki s područja Grada Jastrebarskog.

Kako bi poticali naše građane na rekreaciju u suradnji s tvrtkama, projekt će bit primarno usmjeren prema našim građanima i zaposlenicima u tvrtkama na području Grada Jastrebarskog. Cilj i ideja ovog projekta među ostalom je i zadovoljiti jednu od važnih potreba u današnjem užurbanom načinu života, a to je potreba za fizičkom kretnjom odnosno rekreacijom koja ima višestruku korist za zdravlje građana. Uz navedene pozitivne učinke, zasigurno će se popuniti i kvalitetnije slobodno vrijeme svi zaposlenika, kroz druženje i „teambuilding“ van radnog vremena i prostora gdje rade.

Ligu čini 8 momčadi odnosno, tvrtke i obrti koji posluju na području Grada koje će svoje utakmice odigravati u večernjim terminima tijekom lipnja i srpanja.

Glavni sponzor lige Jamnica plus d.o.o.

Organizatori Lige su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Nk Jaska, a Liga se odigrava također pod pokroviteljstvom tvrtke Jamnica plus d.o.o koja je unazad dvije godine pružala potporu Sportskoj zajednici u brojnim projektima i programima.

LIZ 3

                                                                Proglašenje pobjednika premijernog izdanja Lige zaposlenika

Tvrtke koje sudjeluju u Ligi su:

Grad Jastrebarsko

Ireks

Jamnica

Kaufland

Krka

Lidl

DIR – Drvna industrija Rubinić

Poduzetnici Jastrebarsko : Pro – art, Auto servis Domajnčić , Autoprijevoz Bubanović , Gromel d.o.o. i Polidor d.o.o.

Liga će se igrat u večernjim terminima, odnosno jedno kolo utorak – srijeda (po dvije utakmice) s početkom u 21.00 i subotom kada će se igrat četiri utakmice s početkom u 19.45. Branitelj naslova iz 2019 godine je ekipa Jamnice.

Parovi 1. kola su:

Utorak:

21.00h Lidl – Poduzetnici Jastrebarsko

21.45h Krka – Grad Jastrebarsko

Srijeda

21.00h DIR – Ireks Aroma

21.45h Jamnica - Kaufland