Svoja redovna kola odigrala je muška i ženska ekipa, dok su najmlađi bili u Svetoj Nedelji.

ŽENSKA EKIPA STK JASKA TEŠKO DO POBJEDE U BAŠKOJ VODI

Opće je poznata činjenica da sjajna ekipa STK Urania iz Baške Vode na domaćem terenu redovito pruža snažan otpor svojim
protivnicama u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za žene. Ovog puta prisilile su favoriziranu ekipu STK Jaska na maksimalni pristup i borbu doslovno za svaki poen. Domaće igračice očito ohrabrene prethodno ostvarenom brzom i visokom pobjedom protiv STK Sveta Nedjelja ušle su u susret sa jaskankama izrazito motivirano i neočekivano povele 2:1. U nastavku STK Jaska ipak je uspjela uz mnogo poteškoća preokretom doći do izuzetno važne pobjede rezultatom 4:2 nakon dva i pol sata igre, ali taj krajnji rezultat ničim ne sugerira koliko se je teško do njega došlo.

POBJEDA I PORAZ MUŠKE EKIPE STK JASKA NA DOMAĆEM TERENU

Muška seniorska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u prvom susretu nastavka 2. Hrvatske stolnoteniske lige - Regija srednja Hrvatska pobijedila STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:1 i na taj način stigla do svoje treće pobjede u sezoni unatoč činjenici da i dalje igraju u zbog ozljeda oslabljenom sastavu. U drugom susretu dana Jaskanci su ugostili apsolutno prvog favorita lige, ekipu STK Duga Resa i očekivano doživjeli poraz rezultatom 4:0, ali pritom pruživši solidan otpor neosporno kvalitetnijem suparniku.

TRI OSVOJENA TROFEJA MLADIH ČLANOVA STK JASKA NA REGIONALNOM TURNIRU

U Svetoj Nedelji odigran je 2. Otvoreni turnir Regije srednja Hrvatska koji se bodovao za regionalne rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Mladi članovi STK Jaska i ovog puta su vrlo dobro obavili svoju zadaću pa su gotovo svi koji su nastupili izborili plasman u
završnicu turnira. Pritom se dvoje od njih okitilo trofejem i to Victoria Pustaj osvojivši dva druga mjesta u kategorijama mlađih kadetkinja i
kadetkinja, te Viktoria Oslaković trećim mjestom u kategoriji najmlađih kadetkinja. Većina ostalih stigla je na korak do plasmana u polufinale turnira.
Tako su u četvrtini finala turnir redom završavali David Borković u kategoriji klinaca, Antonela Ciban u kategoriji klinceza, Matija Matešić u kategoriji najmlađih kadeta, Ivona Ciban u kategoriji najmlađih kadetkinja te Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta. Magdalena Preprotić na svom prvom turniru tog ranga u kategoriji klinceza stigla je i do prve pobjede ali se nije uspjela plasirati u završnicu za što će imati priliku već na 3. Otvorenom turniru u Jastrebarskom 08.12.2019. kojem će organizator biti STK Jaska.