U Samoboru je održano PRVENSTVO HRVATSKE u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore, a na istom su nastupili: Jakov Kupina u kategoriji kadeti borbe do 70 kg, Stipe Rukavina u kategoriji borbe juniori do 75 kg i Luka Vučinić u kategoriji mlađi seniori borbe do 75 kg.

Nažalost ovom prilikom nisu uspjeli doći do medalja, iako su najbolji natjecatelji kluba imali odlične nastupe te izgubili minimalni rezultatima. Iz kluba ističu da mogu žaliti i za tim da i natjecatelj Karlo Volarić, koji je prošle godine u kategoriji mlađih seniora borbe do 85 kg osvojio brončanu medalja, ovoga puta nije mogao nastupiti na PH-e jer se u tom periodu morao nalaziti u samoizolaciji u sklopu cjelokupne vrlo nezgodne situacije sa virusom COVID-19.

"Bez obzira na tešku situaciju vezanu za virus i epidemiološkim mjerama moramo čestitati svim našim natjecateljima, koji neki od njih već više od godinu dana nisu imali natjecanja kao i to da već duže vrijeme nisu redovito trenirali te se za ovo Prvenstvo Hrvatske uistinu nisu bili u mogućnosti dobro pripremiti" ističu iz Karate kluba Jastreb.

Jakov Kupina Domagoj HodakLuka Vučinić Ivana HodakStipe Rukavina