Vrlo dobre nastupe imale su stolnotenisačice STK Jaska, mlađa kadetkinja Victoria Pustaj i najmlađa kadetkinja Viktorija Oslaković na netom održanom Prvenstvu Hrvatske u Osijeku.

Victoria Pustaj nastupila je u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja i ostvarila plasman u 1/4 finala gdje je poražena od dvije godine starije prve nositeljice i kasnije prvakinje Hrvatske Marle Vidaković iz zagrebačke Mladosti izgubivši sa 4:1 u setovima (15,-9,7,9,8) ali uz veliki pruženi otpor u svim izgubljenim setovima. Sasvim je jasno da je time dosegla svoj trenutni maksimum i da je bilo malo više sreće u ždrijebu vjerojatno bi stigla i do medalje. Slično je bilo i u ženskim parovima gdje je sa Brunom Gučin iz STK Stubica također okončala u 1/4 finala. U mješovitim parovima igrajući sa Gabrijelom Marjanovićem iz STK Vodovod Osijek izborila je osminu finala. Victoria nakon nastupa u Osijeku drži visoko peto mjesto na aktualnoj rang listi kadetkinja Hrvatske.

Vrlo dobru igru u Osijeku prezentirala je i Viktorija Oslaković u kategoriji najmlađih kadetkinja gdje je bez izgubljenog seta prošla razigravanje po grupama te kasnije u završnici ostvarila plasman također u četvrt finale među osam najboljih što je sasvim realno s obzirom na njeno sedmo mjesto na rang listi najmlađih kadetkinja Hrvatske.

Victoriu Pustaj sada čekaju nastupi za Hrvatsku U-13 reprezentaciju na međunarodnom WTT Youth Contender turniru u Varaždinu gdje će osim u kategoriji U-13 nastupiti i u višoj starosnoj kategoriji U-15.