judo logo

JUDO KLUB JASKA

ADRESA: NIKOLE TESLE 32,JASTREBARSKO
EMAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 

Uprava i voditelji

PREDSJEDNICA KLUBA:TEA TANDARIĆ
PODPREDSJEDNICA KLUBA: SANJA ŠALAJ
TAJNIK KLUBA: KLAUDIA TANDARIĆ
GL.TRENER:IVICA BLAŽEK
TRENER MENTOR: SANJA ŠALAJ
KONTAKT BROJ: 098-9394-347 TEA TANDARIĆ
099-8489-094 IVICA BLAŽEK

Broj članova

81

Povijest kluba

Judo klub Jaska osnovan je 1980. na inicijativu nekolicine sportskih entuzijasta, među kojima treba svakako istaknuti Stjepana Mataušića kojemu je u toj nakani najviše pomogao tadašnji direktor Srednjoškolskog centra Goran Magaš, prvi predsjednik kluba.
Zahvaljujući legendarnom Slobodanu Kraljeviću, prvom treneru Judo kluba Jaska koji je za ovaj sport zagrijao brojne jaskanske srednjoškolce, tradicija juda u našem gradu održala se godinama.
Prvu medalju za jaskanski judo osvojila je Zdenka Stić, a nakon nje brojne su jaskanske džudašice koje su osvojile puno medalja na raznim natjecanjima i proslavile ime kluba diljem Hrvatske.
Godinama su jaskanske džudašice, od Željke Banjavčić, Željke Lovrek, Martine Povrženić, Tine Ivančić i još mnogih drugih, bile najbolje sportašice grada.Tu su još bile Nikolina Golešić,Silvija Severinac,a sad u novije vrijeme su tu Dora Stipković,Klaudia Tandarić,Lara Mesic,Ivona Pučar.
Treninzi se odvijaju u dvorani O.Š. Ljubo Babić srijedom i petkom od 19:15-20:45 pa svi zainteresirani mogu doći i pogledati i upisati se.

Dodatne informacije na web-u i kontakt

FB: https://www.facebook.com/judoklubjaska/

web: http://judoklubjaska.hr/

Fotografije