Iz kluba se zahvaljuju svima koji su svoje subotnje popodne proveli s njima i proslavili 20. rođendan! Susret generacija, red karatea, red glazbe i plesa, a na kraju i poučne i zanimljive prezentacije demo tima, te rođendanske torte sve je ono što je zabavilo i razveselilo goste na proslavi!


Iz kluba se još jednom zahvaljuju Kvartetu saksofona Glazbene škole Jastrebarsko, Plesnoj skupini “Instinc” Lane Jerčinović, Demo timu “Grom” Interventne policije PU karlovačke, našem glazbeniku Ivan Zaku i Stipi Bariću iz karate kluba Alfa, te Ivici Batušiću na rasvijeti, Kreši Karasu na razglasu, Draženu Kopaču na voditeljskoj ulozi i svim ostalima koji su nam uveličali ovu svečanost!
Zahvalnice su dodijeljene: Dječjem vrtiću “Radost” Jastrebarsko, OŠ i Srednjoj školi Jastrebarsko, Centru za kulturu Jastrebarsko, Sportskom savezu Grada Jastrebarsko, Zajednici športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Radio “Jaski”, Jaski danas, gosp. Ivici Krčeliću, prof. Goranu Jurkoviću, PU karlovačkoj IJP-e, Plesnom studiu “Instinc”, Jamnici d.o.o., gosp. Davoru Cipeku, Gradu Jastrebarsko i naknadno će biti uručena Zahvalnica Mladenu Budinšćaku koji je u našem klubu nekoliko godina radio kao pomoćni trener.

IMG 49611


Za uspješnih 20. godina klubu su uručena priznanja su od strane Sportske zajednice Grada Jastrebarsko i Hrvatskog karate saveza,Priznanja su uručili predsjednici: SZGJ gosp. Domagoj Šlat i HKS-a gosp. Davor Cipek.ka 30

ka 34