Tradicionalno, povodom Dana Grada Jastrebarskog dodjeljuju se nagrade i priznanja fizičkim, te pravnim osobama koje svojim dugogodišnjim aktivnostima i radom utječu na bolji i kvalitetniji život u različitim sferama života u našoj Jaski.

Ove godine, Grad Jastrebarsko nagradio je nekoliko sportaša i sportskih klubova koji djeluju na području Grada.

Posthumno, Nagradu za životno djelo dobio je Vid Majcunić. Jedan od osnivača Košarkaškog kluba Jaska i njihov član 35 godina na različitim funkcijama unutar kluba. Dugogodišnji sportski djelatnik najprije u nogometu a kasnije u košarci.

vid

Nagradu Grada Jastrebarsko također su dobile udruge, naše članice koje su zasigurno svojim aktivnostima na području Grada to i zaslužile.

Atletski klub Jastreb 99, Judo klub Jaska nagrađene su temeljem dugogodišnjih aktivnosti na području sporta kroz organizaciju mnogobrojnih sportsko – rekreacijskih događanja i natjecateljskih rezultata, dok se Športsko ribolovno društvo Jastrebarsko posebno istaklo u očuvanju i zaštiti naše prekrasne prirode.

cropped logo final copyjudo logo

srd1

Također, Priznanje gradonačelnika za osobita postignuća u području biciklizma i humanitarnom djelovanju nagrađen je Ivan Puškarić, član Tilček teama, koji je u sklopu humanitarnog projekta „Pedalom za Krijesnice“, biciklom obišao cijelu Hrvatsku.

puska2 1

U ime svih predsjednika, članova Upravnog i Nadzornog odbora Zajednice, te svih sportaša, čestitamo nagrađenima!